2013年2月26日星期二

hot har populariteten UGG Classic kort

Fylket manglet noen av prosjektene for å tiltrekke utenlandske turister, nå plutselig mer slikt, d 'virkelig gi det et forsøk, og kan være ugg sko stand til å fremme fylkets økonomiske utvikling.Denne veien over, for å si det mildt, de frukttrær er også vanlig i hans mening, men jeg hadde ikke forvente å lede. Kanskje han fant noe overraskende, veldig rart merkelig hvordan noen merkelige ting her er den beste.

"Dette er en svart nederlandsk, også ble funnet i huler, har en rekke bruksområder, for en tid siden, var byen svært livlig den viktigste råvaren av parfyme kosmetikk er at disse" ugg sa."Morning ikke fjær ikke ønsker å la alle arter, bare rart, disse sorte nederlandske forlate dette stedet et stykke land og vann, som om det vil akklimatisert snart visne døde, tok mange mennesker og plantet, men er Nei, dette er litt bedre, har gjort ting som ikke kan bare bli glemt, »sa Zhao Rengui hjalp ugg originale, men mange mennesker som søker hjem så ugg få noen svart Dutch frøplante å la dem få resultater selv , men ugg men hjalp dem.

"Når vi er overrasket over hvordan en slik stor sum av rikdom aldri lagt merke til, men hvorfor la hjem kontrahering fjellet mindre enn to måneder fjær morgen for å finne landsbyen mange folk i trøbbel, sa å la Yu Chen pensjonere off dette fjellet, tilordnes avkastningen av landsbyen. rett til kontrakt "Zhao Rengui se uggs ikke si noe, men rolig på siden, til landsbyen hver dag folk sier trekke ut med et smil og ønsker å høre å se de to lederne vil si noe.

没有评论:

发表评论