2013年9月9日星期一

www.shoxskove.com nike free mue149

Gold falt kraftig. Dollaren tilbake på stabile baner. Men nå ser på den åpne plassen Soros er nesten synonymt. Så lenge nike free vises der. Der alle vil tenke uaktuelt for det finansielle systemet. Dermed tøylesløst engasjert i shortsalg operasjoner. Dette er også omfanget av sykdommen nike air max 90 var den mest problematiske til en ting. Er også verdens finansmarkeder for å håndtere de mest plagsom ting. Faktisk, ifølge Soros sa seg selv. nike shox sko Circle ned en krig i Sørøst- Asia. Det er også en frustrasjon når bakken.

Men i Indonesia. Årsaken er at nike shox overvurderes den indonesiske regjeringen til å tåle kraften. Korte posisjoner byggeplasser litt konservative. I hendene på Hong Kong før Soros. Hong Kong er en spesiell ressurs pris boble i eiendomspriser har vært truende. Pluss langsiktige realrenten er negativ. Ledende eiendomsmegling spekulasjoner utbredt. Store boligprisene steg tolv ganger. Den resulterende overoppheting av økonomien har ført til lønnsnivå og aksjemarkedet steget. Eleven posten. Så Soros mener at eiendomsmegling boble har forårsaket forverring av det økonomiske miljøet, slik at produksjon og markedsføring kostnadene stigende inflasjonspress gradvis samle Hong Kong, i henhold til kjøpekraftsparitet teorien, Hong Kong dollar avskrivninger trend i fremtiden.

Soros under ledelse av makro hedgefond i Hong Kong valuta-,nike shox sko, aksje-og futures markeder for å manipulere markedet sammenhengen, flytte full tredimensjonal angrep for HK, det første stedet for et stort antall korte HK dollar, mens korte Hong Kong Futures, og deretter i aksjemarkedet Hong Kong aksjer short-salg spot, og her i Hang Seng-indeksen futures markedet før du selger et stort antall futurekontrakter. I januar og juni, mens den indonesiske rupiah og yen stupte, ble Soros hedgefond selge en million, men i Hong Kong SAR regjeringens motstand, ble de tre angrepene ødelagt henholdsvis.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论