2014年2月11日星期二

http://www.multicam-systems.com/download/ bottes ugg www.trisect.dkwp-includesnike.php nike air max

Men Yun No Siden installation af glas, formentlig dette er en sjælden speciel syntetisk glas eller andet, betyder det ikke bære denne frygtelige pres. Dette er ganske human Yun No Well ! nike air max tilbud Ønsker du at vide undersøiske landskab, men også for nike air max installeret specifikt blokere visning glas! Zhuozai Jiang Yun No ros for et sjældent øjeblik. Dear Sir Kaptajn, det er faktisk bare en vane ! Yun computer lyd meget god nåde svarede. Zhuo Ziqiang overrasket et øjeblik, skal du straks forstå, hvad det betyder, det er helt sikkert fælles design rumskibe, så jeg kopierede til denne undervandsfartøj ovenfor ikke bottes ugg at tage sig af hans ideer.

... Zhuozai Jiang vredt air jordan bestilt. Ubåden har en meget svag lys i vandkanten til dybder,nike free, selv om der er et vindue, men også kunne ikke se noget udenfor, så dette vindue ikke har meget brug. Underwater, ubåd hovedsageligt af undersøiske topografiske kort, og aktiv sonar til at bestemme tilstedeværelsen eller fraværet af terræn og forhindringer foran. Den åbne aktiv sonar er uden tvivl lig med disse landes undersøiske ubåd krigsskibe og tilbage Ge angive deres position, vil det helt mister den fordel, at stealth rolle, så i tillæg til ganske særlige omstændigheder, ubåden er generelt ikke åbent initiativ sonar.

Antallet Yun ingen bekymringer i denne forbindelse kan detektionsevne nike air max s ikke nutidens teknologi sammenlignes, i sørejse til nike air max er som en maraton atlet slentretur på landevejen er så sikker. Yun nummer i den opgraderede ubåd afsløring rækkevidde på op til 50 miles, og er ikke på grund af ændringer i hydrologiske forhold og forekomsten af ​​eventuelle ændringer. Denne afstand i forhold til moderne ubåde for meget, men stærk, moderne åbent aktiv sonar ubåd selv de fjerneste heller ikke mere end ti sea miles, og disse data er også på grund af fordelene ved overfladen hydrologiske forhold ikke kun reduceret stige.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论